keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Arktista ilmaa 2016

Olin järjestämässä laskettelutapahtumaa Saariselällä 16. huhtikuuta.
Tapahtuman nimi on Arktista ilmaa, ja se järjestettiin kolmatta kertaa tänä vuonna. Sillä pyritään tuomaan freestyle- laskettelua takaisin Saariselälle. Tapahtumaa sponsoroi Ski Saariselkä. Tänä vuonna saimme ensimmäistä kertaa järjestää tapahtuman rinteessä. Edellisinä vuosina tapahtuma järjestettiin ravintola Teeren Pesän ja Saariselän Nesteen edessä. Rinnekeskus kuitenkin vaihtoi omistajaa ja uusi omistaja antoi meidän järjestää tapahtuman rinteessä. Vietimme kaksi päivää lapioiden ja siirtäen lunta, jotta saimme hyppyrin ja muut obstaakkelit niin hyvään kuntoon kuin saimme.
Tapahtuma alkoi kilpailulla, jossa tuomarit laskivat kilpailijoiden kanssa ja seurasivat heitä arvioiden. Tätä kesti noin kaksi tuntia, jonka jälkeen pidettiin tauko. Tauon aikana keskustelimme tuomareiden kanssa, ketkä kolme kilpailijaa kustakin lajista pääsevät mukaan hyppimään näytökseen.
Tauon jälkeen jaettiin palkinnot ja valittiin kolme lautailijaa ja laskettelijaa, jotka pääsivät hyppimään näytöshyppyriä talkooporukan kanssa. Näytös alkoi noin 12:30 ja jatkui noin kolme tuntia. Isoa hyppyriä hyppi noin 15 laskijaa. Talkoolaisille tarjottiin hissilippu, ruoka ja majoitus Saariselällä.
Itse olen erittäin tyytyväinen tapahtuman onnistumiseen ja sen kasvuun vuosivuodelta. Se järjestetään myös tänä vuonna ja odotamme, että kävijöitä on vielä enemmän.


-Hannes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti